Laatste nieuws

Nieuwe cursusdata NemaDecide aaltjescursus bekend

NemaDecide organiseert in het najaar van 2017 weer een cyclus van de NemaDecide aaltjescursus. De modules Diagnostiek en Bemonstering, Aaltjesschade e...

Lees meer

Nieuwe data voor de NemaDecide aaltjescursus

Het herkennen van de symptomen van verschillende aaltjes  en een goede bodembemonstering zijn de basis van een goede advisering. Waarom ontstaat ...

Lees meer

Gebruik de gratis app NemaDecide Geo bij een AM besmetting

Er is een aardappelmoeheid (AM) besmetting gevonden op uw perceel. Met NemaDecide Geo kunt u direct bekijken wat u kunt doen om de besmetting aan te pakken. 

Lees meer

NemaDecide Geo gelanceerd

Op vrijdag 9 oktober 2015 is NemaDecide Geo gelanceerd. De lancering werd bijgewoond door een groot aantal geïnteresseerden.

Uit verschillende invalshoeken werd het grote belang van deze ontwikkeling belicht. Binnenkort is het voor telers mogelijk online te bekijken wat hij de eerstvolgende teelt moet doen om een aardappelmoeheids (AM) besmetting terug te dringen.

Lees meer

Ongelukken door keuze verkeerde groenbemester

Regelmatig duiken er onterechte claims op met betrekking tot resistenties van groenbemesters tegen diverse schadelijke aaltjes. Helaas gebeuren daardoor ook ongelukken, waardoor de besmetting van bepaalde schadelijke aaltjes sterk is toegenomen na de teelt van een ongeschikte groenbemester.

Lees meer

Pagina 1 van 2Eerst   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste